Ismertető anyag a lúgosító vizekről

A nagy múltú gyártó 2007 nyarától kezdte el az ionizált pH9,3-as lúgosító ital palackozását, majd 2008-tól az oxigénnel dúsított változatát is kifejlesztette. Gyártó az évek során mindig a technológia és a termékek fejlesztésére törekedett, míg eljutott arra a szintre, hogy ma már prémium minőségű, kellemes ízű lúgosító italokat kínál.

Kiknek ajánljuk és miért?

Napjainkban az emberek többségét a rohanó életmód, kevés mozgás, helytelen táplálkozás, túlzott stressz jellemzi. Ezek a tényezők jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezet lassan, de biztosan elsavasodik.

Tudja-e Ön, hogy igen sok betegség vezethető vissza szervezetünk elsavasodására? Ahogyan Dr. Robert O. Young is kimondja a pH csoda című könyvében, „egyetlen betegség létezik: az elsavasodás”, vagyis minden más betegség főleg a szervezetünk elsavasodásából származik.

A normál testműködés során naponta 2-3 liter vizet veszítünk. Nem mindegy, hogy ezt a mennyiséget milyen folyadékkal pótoljuk! Az egészségünknek mindenképp jót tehet, ha a Füredi ION kristálytiszta lúgosító italait isszuk.

Az ionizált lúgos víz legfontosabb tulajdonsága, hogy fogyasztásával segít az emberi testet belülről  átmosni, tisztítani, és ami nagyon fontos, segíthet csökkenteni szervezetünk elsavasodását.

Folyadékveszteségünk pótlására kitűnően alkalmazhatóak a Füredi ION pH9,3 és a Füredi OXION pH9,3 ionizált lúgosító italok, amelyeket a gyermekkortól folyamatosan a legidősebb korosztályig mindenkinek ajánlunk.

Az oxigénnel dúsított Füredi OXION pH9,3 lúgosító italt elsősorban sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek, komoly szellemi teljesítményt igénylőknek, betegségből lábadozóknak ajánljuk.

Elkötelezetten küzdünk, hogy az emberek mind szélesebb körben kapjanak felvilágosítást az egészségmegőrző, lúgosító italok hasznosságáról, szervezetre gyakorolt páratlan és igazolt élettani hatásáról.

Füredi ION pH9,3 lúgosító italokról általában

Minden termékünk alapja a szabadalmaztatott eljárással ionizált és többszörösen kezelt ( PI-kezelt, Grander-kezel, magnetizált) víz. A Füredi ION italok adalékanyag felhasználása nélkül lúgosított italok.

A lúgos víz oxigéntartalma 3-5-ször magasabb a hagyományos csapvízénél, így nagy mennyiségű oxigénnel látja el szervezetünket.

A hagyományos vízben 12-18 molekula alkot egy klasztert, ami túl nagy, ezért a sejt nehezen szívja fel. Az ionizált lúgos víz jóval kisebb molekulából álló klaszterekkel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy könnyebben a sejtbe jusson a sejtpórusokon át.

Az ásványi anyagok ionizált formában sokkal hatékonyabban szívódnak fel.

A +oxigénes változat min. 40 mg/l oxigént tartalmaz.

Az oxigénnel dúsított víz ajánlott kimerült, fáradt embereknek, sportolóknak és intenzív fizikai és szellemi munkát végzőknek. Ezen kívül javasolt dohányosoknak, vagy olyan személyeknek, akik munkájuk miatt ki vannak téve a légszennyezés veszélyeinek, például nagyvárosi utcán vagy autószerelő műhelyben dolgoznak.

A száj-, gyomor- és bélnyálkahártyáján át felszívódó oxigén a véráramba jutva javítja a vér oxigénszállító kapacitását, így szerveink, köztük az agy oxigénellátását is. Ezért fokozott igénybevétel esetén csökkenti a fizikai és szellemi fáradtságot, élénkít, frissít, javítja a közérzetet, növeli a teljesítőképességet, segíti a koncentrációt. Az extra oxigén csökkentheti az emésztőrendszeri gyulladásokat, kedvezően befolyásolhatja a keringési zavarokat, a fejfájást és a migrént, stimulálja a szervezet oxigénhasznosítását.

(Fogyasztói visszajelzések alapján – másnaposság elmulasztására is jó)

 Az ionizált lúgosító ital fogyasztása lehet a legegyszerűbb és legolcsóbb segítség a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállítására. Mivel a szervezet nem egy kémcső vagy egy lombik, ezért az ionizált lúgosító ital a hatását nem kémiai vegyhatásként fejti ki, hanem a szervezet szabályozórendszerének stimulálásával. A  pH 9,3 italok sejtszintű szervezetlúgosító hatását a Magyar Élelmiszer- és Táplálkozástudományi Zrt. vizsgálatai is igazolták. (A kutatást a Füredi ION pH 9,3 és a Füredi OXION pH 9,3 lúgos itallal végezték. Ezek alapján megállapították, hogy a pH 9,3-as ION, OXION „kedvező hatással van arra, hogy a savas irányba tolódott szervezetek pH értékét optimális irányba mozdítsa, és mihamarabb elérje azt, hogy az értékek az ideális tartományban legyenek.”)